HISTORIE OG FAKTA

Hun har vært leder for Norsk Suzukiforbund siden starten i 1999.
I samarbeid med Norsk Korpsforbund har Anne Berit gitt ut ”Rett på musikken”, samt rytme- og notelære. Hun har gitt ut ”Feleleken”, ”Lek for livet”, ”Julelys”, ”Julestjerner”, ”Attekatte Rytme”, lærebokserien ”Midt i Blinken” for fiolin  og «Noteleken» på Norsk Musikkforlag.

Suzukifiolinistene har som gruppe eksistert siden 1988. Gruppen ble organisert med eget styre i 1993, og som orkester og medlem av UNOF i 2004.

Gruppen består i dag av 24 barn i alderen 6 – 18 år. Barna begynner å spille allerede som 3-4 åringer etter Suzukimetoden. Undervisningen er de første årene gehørbasert, uten noter, men etter hvert som barna blir eldre, blir også noter en naturlig del av undervisningen.

Suzukifiolinistene tilbyr ukentlig gruppeundervisning fordelt på 4 grupper med ulik alder og nivå. Undervisningen gis fredags ettermiddag i Lovisenberg menighetshus. Ved siden av gruppeundervisningen har barna sine ukentlige individuelle timer enten gjennom ulike kommunale musikk- og kulturskoler, eller privat.

| ← Previous | |